Speltips

Hockey VM Guld

Spela på hockeyodds

Är du intresserad av att titta på ishockey? Varför inte då öka på spänningen genom att spela på hockeyodds samtidigt som du ser på matchen?

Du kan spela på ditt favoritlag i NHL, Elitserien, Allsvenskan eller Division 1 hos sakraodds.se. Eller varför inte göra ett försök med den stjärnspäckade ryska ligan – KHL? Utbudet är inte längre begränsat till endast ett fåtal ligor eller spelmöjligheter utan du kan betta på i stort sett alla ishockeymatcher numera: amerikansk collegehockey, danska hockeyligan eller IIHF -VM bara för att ge några konkreta exempel.

Att spela på hockey har aldrig varit enklare än det är nu. Numera finns det en mängd olika spelbolag som erbjuder spel på ishockey. Du kan betta på ett 3-vägsspel, period eller varför inte matchresultatet. Kombinationerna du kan välja är många och det är bara upp till dig att välja vad som faller dig i smaken.

Läs på inför matcherna

Statistik är alltid nyckeln till framgång när det gäller betting på hockey. Det gäller att alltid vara noggrann och läsa på innan man satsar några pengar, kan man lära sig att värdera de olika siffrorna ökar man på sina chanser att vinna riktigt mycket pengar regelbundet.

Här nedanför har vi listat några av de viktigaste sakerna man bör tänka på när man läser på inför en match.

Jämför odds
Inför varje spel är det viktigt att jämföra var man hittar bäst odds så man vinner så mycket som möjligt när man har rätt. Att alltid jämföra odds bör vara lika naturligt som att man använder Prisjakt för att jämföra bästa pris på prylar eller Kreditkortsidan när man vill hitta bästa kreditkortet. Acceptera inte bara första bästa odds utan välj alltid det bästa.

Hur brukar laget reagera efter en stor förlust eller vinst?
Vann laget sin förra match stort eller åkte dom på en riktigt storförlust? Läs på bakåt i tiden och se hur laget brukar reagera på det aktuella utfallet. En del lag brukar falla ihop totalt efter en tung förlust samtidigt som andra lag i stort sett alltid lyfter sig efter en tuff förlust.

Hemma- eller bortaplan
Hur skiljer sig lagens spel på hemma- eller bortaplan, spelar laget med en tät defensiv på bortaplan kanske underspel är att rekommendera samtidigt som de kanske kör full fart framåt när de väl är på hemmaplan inför sin egen publik.

Varför ska man undvika att spela på hemmalaget efter en framgångsrik bortaturné
Rubriken säger väl det mesta men det tål ändå att utvecklas lite. Det här gäller då främst ishockey då man ibland spelar flera bortamatcher direkt efter varandra innan det är dags att spela på hemmaplan igen. Om laget spelat bra på bortaplan och vunnit ett antal matcher går de ofta på en mina när de kommer hem igen. Alla ser laget som stora favoriter och oddsen blir därför låga samtidigt som det även sätter sig i spelarnas huvud att “den här matchen borde vi ta enkelt, speciellt nu när vi är på hemmaplan igen”.

Formtabellen
Strunta i den vanliga formtabellen, bara för att ett lag ligger i botten eller på toppen betyder det inte alltid att de spelar så just nu. Titta på formtabellen, hur har laget till exempel spelat de senaste fem matcherna? Om man väljer att spela på ett lag i februari är det i regel totalt ointressant hur de spelade i höstas.

Överskatta inte skador
Titta inte för mycket på skador. Det här gäller främst ishockey och fotboll men man ska aldrig överskatta betydelsen av att ett lag saknar en spelare eller två. Det är få lag som är så tungt beroende av de enskilda spelarna och även om stjärnspelaren är borta finns det alltid många andra som vill visa att de också kan när de väl får speltid. Givetvis finns det undantag som till exempel målvakter i ishockey som kan vara viktiga nyckelspelare.

hockey-player