Hur blir man en mästare på betting?

det är svårt att betta på sport

Att bli riktigt bra på betting kräver både tålamod och talang. Betting går ofta ut på att man har specifik kunskap om en viss sport. Man använder sedan denna kunskap till att försöka förutspå hur matcherna kommer sluta eller om en viss spelare kommer göra mål. Eftersom spelbolagen sätter upp odds på hur stor sannolikhet det är att ett visst utfall kommer inträffa måste man dock göra en bättre analys av matchen än den som spelbolagen gör. Om ett lag är stor favorit att vinna kommer man antagligen få ett väldigt lågt odds om man spelar på den matchen. Detta innebär att man inte får särskilt mycket pengar om man spelar på rätt lag. Lär dig mer om odds och betting hos Cassinoportalen. Där hittar du allt ifrån odds och betting till casino och slots.

Hur får man högre odds på betting?

Ett sätt att höja oddsen på betting är att spela live under matchens gång. Om det lag som är favorit inte har gjort mål, och en stor del av matchen är spelad, brukar oddsen höjas på att det laget till slut gör ett mål. Följer man matchen kan man därmed avgöra om ett lag är nära att göra mål, och därför lägga ett spel på att målet snart kommer. Det här är inte bara ett sätt att höja oddsen på betting på nätet, utan kan också göra matcherna roligare att se på. Det går att spela på ett flertal olika moment i matchen, inte bara slutresultat. Om det handlar om betting på fotboll kan man till exempel spela på vem som får nästa gula kort, eller hur nästa mål görs. Liknande marknader finns i andra sporter som basket, handboll och ishockey.

Slutligen så är det bra att utnyttja spelbolagens oddsbonusar. När man gör sin första insättning kan man få en bra välkomstbonus som gör att man får mer pengar att spela för. Detta ökar givetvis vinstchanserna och gör att man kan lägga fler spel. Om du inte vet vilket spelbolag du ska spela hos så rekommenderar vi Unibet och Bet365